اسپرسوساز مباشی مدل ECM2049
محصولات مرتبط
نقد و بررسی اجمالی اسپرسوساز مباشی مدل ECM2049
اسپرسوساز مباشی مدل ECM2049 دارای کیفیت ساخت مطلوب است که اگر به درستی از آن استفاده شود طول عمر دستگاه بیشتر خواهد شد و همچنین نوشیدنی ای که با آن تهیه می کنید از مزهی بسیار بهتری برخوردار خواهد بود. این دستگاه به دلیل داشتن پمپ قوی با فشار 20 بار می تواند نوشیدنی با کیفیتی را در منزل شما آماده کند. با این پمپ قوی شما می توانید اسپرسو و نوشیدنی با کیفیتی در خانه تهیه کنید. این دستگاه اسپرسوساز در دستهی محصولات نیمه اتوماتیک مباشی قرار می گیرد. قدرت این دستگاه 1050 وات است.
کار با این دستگاه اسپرسوساز مباشی بسیار راحت است. کنترل پنل این دستگاه شامل 4 عدد کلید است که عملکردهای مختلف دستگاه را می توان با آن تنظیم کرد. کلید عصاره گیری و تهیهی نوشیدنی که بصورت خودکار عصاره گیری می کند باعث می شود تا استفاده از این اسپرسوساز راحتتر شود. برای استفادهی بهتر از این دستگاه باید به مقدار آسیاب قهوه، نوع قهوه و … نیز توجه کنید. این دستگاه دارای یکعدد خروجی برای بخار و آب جوش است. برای تنظیم خروجی بخار نیز این اسپرسوساز مجهز به ولوم کنترل است که بر روی بدنهی کناری دستگاه قرار دارد.
تهیهی قهوه یا اسپرسو:
ابتدا باید دستگاه را روشن کنید تا گرم شود. پس از گرم شدن نشانگر عقربه ای دمای آب را نمایش می دهد. سپس باید کلید تنظیم عملکرد تک یا دوبل را فشار دهید تا آب از محل نصب پرتافیلتر خارج شود. این کار برای خروج آب سرد و ملول از لوله و پمپ است. آب جوش که از دستگاه خارج شد مراحل بعدی را انجام دهید. سبد (بسکت) را در گروپ جاگذاری کنید و با استفاده از پیمانه، گروپ یا پرتافیلتر دستگاه را بطور کامل پر کنید.
این پر کردن به این دلیل است که بر روی نوشیدنی قهوه کف کاملی قرار بگیرد و از غلظت و طعم مناسبی آماده شود. پس ابتدا محفظهی مخصوص را پر کنید سپس با استفاده از انتهای پیمانه پودر قهوه را فشرده سازید و در جای خود قرار دهید. در اینجا این نکته ضروری است که همیشه قبل از جا گذاری محفظهی پودر قهوه حتماً باید بر روی لبهی این محفظه را تمیز کنید. اگر تمیز نکنید به مرور دستگاه رسوب می گیرد و دستگاه از حالت ایده آل خارج می شود.
تهیهی کف شیر :
اگر می خواهید کف شیر تهیه کنید ابتدا باید مراحل قبل را شامل پر کردن مخزن به مقدار نیاز و… را انجام دهید. مخزن آب دستگاه باید حداقل 100 میلی لیتر آب داشته باشد. ولوم کنترل را بر روی حالت خروج بخار دستگاه اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM 2049 تنظیم کنید. سپس در فنجان یا پارچ (پیچر) مقداری شیر بریزید. کمی صبر کنید و پس از خروج قطرات آب از نازل بخار، فنجان یا پیچر را در زیر نازل بگیرید. با خروج بخار، شیر کف می کند و می توانید برای نوشیدنی های دیگر از کف شیر استفاده کنید.
دیدگاه خود را بنویسید