محصولات مرتبط
نقد و بررسی اجمالی اسپرسوساز سنکور مدل SES7200BK
اسپرسوساز سنکور مدل SES 7200BK دستگاهی کاملاً اتوماتیک است. این دستگاه اسپرسوساز با کیفیت شرکت سنکور دارای نمایشگر LED بر روی پنل دستگاه است. با استفاده از این پنل لمسی میتوان آسیاب، نوع نوشیدنی، تک و دوبل، سیستم های هشدار دهنده و… را کنترل و مشاهده کرد.این دستگاه دارای حافظهی قابل تنظیم است که از چه مقدار قهوه برای نوشیدنی استفاده کند. میتوان غلظت قهوه را در 7، 8 و 10 گرم تنظیم کرد. این دستگاه همچنین دارای نازل خروجی نوشیدنی با قابلیت تنظیم ارتفاع و متحرک است. برای استفاده از این دستگاه شما فقط نیاز دارید تا دانههای قهوه یا پودر قهوه را در محفظهی مخصوص بریزید و آسیاب کنید و مخزن آب را پر کنید.
دستگاه بصورت خودکار نوشیدنی را آماده می کند. این دستگاه دارای سرعت بالایی در آماده کردن نوشیدنی است. در مدت 42 ثانیه اولین قطره های نوشیدنی را آماده می کند. با استفاده از پمپ قوی که با فشار 19 بار آب جوش را با بخار از بین دانه های قهوه عبور می دهد میتوان اطمینان یافت که عصاره گیری و کیفیت نوشیدنی که با این دستگاه آماده می شود در حد بهینه و استانداردی است.
عملکرد قطعات، سیستم و… این دستگاه به دلیل این ویژگی باید همیشه در بهترین حالت باشد. به همین دلیل این دستگاه مجهز به سیستم های هشدار دهنده است تا در موقع لازم، مخزن آب و ظرف قهوه پر شود یا در موقعی که دستگاه رسوب گرفته است رسوب گیری شود و از آسیب به دستگاه و عملکرد آن جلوگیری شود. این دستگاه مجهز به سیستم گرمایش ترموبلاک برای دمای بهینهی آب است. سیستم دم آوری قهوهی این دستگاه ابتدا قهوه را پیش دم می کند تا در موقع آماده سازی نوشیدنی بهترین عصاره گیری را از قهوه انجام دهد. پس از اینکه قهوه آماده شد ظرف تفالهی قهوه دارای قابل جدا شدن است. این ویژگی به شما کمک می کند تا در تمیز کردن دستگاه راحت تر و موثرتر عمل کنید. نمایشگر این دستگاه دارای چراغ نشانگر مخزن آب خالی، مخزن قهوهی خالی، مخزن تفاله پر یا درست جاگذاری نشده است، بویلر و واحد بخار به درستی نصب نشده است، رسوب زدایی، عملکرد تخلیهی داخلی، کلید روشن و خاموش، تنظیم مقدار قهوه، دکمهی تمیز کردن سریع، دکمه کلید آب جوش، دکمه قهوهی اسپرسو و لانگو یا دم کرده می باشد.
این دستگاه قهوه ساز سنکور به دلیل داشتن قابلیت تهیهی نوشیدنی های اسپرسو (اسپرسو نوعی قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در تورین ایتالیا ابداع شده است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانههای آسیاب شده قهوه تهیه میشود. اسپرسو دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است)، لانگو(این نوشیدنی نیز برپایهی اسپرسو است. لانگو از اسپرسو تلخ تر اما نسبت به اسپرسو ضعیف تر است). در ادامه به نوشیدنهایی اشاره می کنیم که قابلیت تهیه با این دستگاه را دارند اما بصورت اتوماتیک نیست و باید بصورت دستی شیر داغ، کف شیر یا موارد دیگر را تهیه کنید. کاپوچینو (نوعی نوشیدنی قهوه با اسپرسو دوبل و کف شیر بخار داده شده است)، کافه لاته (نام نوعی نوشیدنی ایتالیایی با پایهٔ قهوه است که از ترکیب اسپرسو و شیر بخار داده شده تهیه میشود) و موکا (نوعی نوشیدنی که تشکیل شده از چند لایه می باشد و عبارتند از اسپرسو، شکلات داغ و کف شیر) برآورده کنندهی نیاز هر خانه ای به یک دستگاه نوشیدنی ساز می باشد. پس اگر این دستگاه انتخاب شما است باید به شما تبریک گفت.
دیدگاه خود را بنویسید