محصولات مرتبط
نقد و بررسی اجمالی اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM2025
اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM2025 فشار بخار ۲۰ بار و قدرت توان مصرفی ۱۴۵۰ وات قابل استفاده در منزل و محل کار دارای نازل بخار برای تهیه فوم شیر برای کاپوچینو و … می باشد. اسپرسو ساز مباشی مدل ECM2025 در ماه آگوست سال2021 به بازار آمد. این دستگاه بین مدلهای مباشی خانگی می باشد و همچنین ظاهر زیبا و بروز شده مدل 2025 باعث تا مشتری ها بیشتر جذب این مدل بشوند. این مدل در سه رنگ سفید،قرمز و مشکی تولید گردیده است. فشار بخار 20 بار در این اسپرسو ساز باعث میشود عصاره گیری بسیار با کیفیتی انجام میشود. و به آسانی و طی مدت 90 ثانیه شیر تبدیل به فوم میگردد و ترکیبات اسپرسو بسیار راحت قابل سرو و در زمان مهمانی استفاده میشود. مهم ترین تفاوت مدل2025 مباشی با مدلهای قبلی استفاده اسان از این دستگاه زیبا می باشد. تمام دکمه های دستگاه به پیچ بغل دستگاه انتقال یافته و کابر به راحتی میتواند از این دستگاه استفاده کند. این دستگاه همچنین کلید دریافت آبجوش را به مدیرت های خود اضافه کرده است.
با قابلیت ساخت کرم عالی برای ساختن کاپوچینو یا نوشیدنی های گرم دیگر
دارای ۳ کلید و چراغ LED
طراحی زیبا و بدنه طرح استیل
مطمئن و قابل اعتماد در مقابل فشار گرمای بیش از حد
قابلیت جداسازی کف ساز و سینی کفی
محصول نهایی این دستگاه اسپرسو نام دارد. اسپرسو از گذراندن آب نزدیک به نقطه جوش از پودر قهوه فشرده شده در سبد و از یک فیلتر به دست میآید. قهوه تهیه شده در این دستگاه غلیظ و بعضا همراه با یک کِرم روی سطح آن خواهد بود.لازم به ذکر است که اسپرسوساز یک دستگاه قهوه ساز پایه است و فقط برای ساخت اسپرسو از آن استفاده نمیشود. بسته به میزان حرارت آب و موارد دیگر میتوان برای ساخت قهوههای دیگری مانند دوپیو نیز از آن استفاده کرد.
اجزا اسپرسوساز مباشی مدل ECM 2025
پمپ آب در اسپرسو ساز
اسپرسو حاصل گذراندن آب نزدیک به نقطه جوش از پودر قهوه فشرده است. برای این کار باید آب با فشار زیاد به محفظه قهوه وارد شود. بنابراین وجود یک پمپ آب قدرتمند در اسپرسو ساز ضروری است. در اکثر دستگاهها برای ایجاد چنین فشار زیادی از پمپ الکترونیکی استفاده میشود. البته در برخی از دستگاهها، پمپهایی از نوع دیگر مانند پمپهای دستی دیده میشود. اما کار کردن با دستگاهی که از پمپ الکترونیکی بهره میبرد آسانتر است.
بویلر
دمای آبی که با فشار وارد قهوه میشود از اهمیت بسیاری برخوردار است. به همین خاطر همه دستگاههای اسپرسو ساز دارای قسمتی به نام بویلر یا همان دیگ بخار هستند. ممکن است در جاهای دیگر به این قطعه جوشاننده هم گفته شود. بویلر در این نوع دستگاه قهوه ساز اهمیت بسیاری دارد. وظیفه بویلر افزایش دمای آب است و نباید به هیچ عنوان بخار اضافی تولید کند.
هد گروپ
همانطور که گفته شد، آب با دمای مناسب و فشار زیاد وارد قهوه فشرده میشود تا اسپرسوی ما حاضر شود. به محفظهای که آب با فشار وارد آن میشود و پرتافیلتر درون آن قرار میگیرد هد گروپ گویند. دستگاههای مختلف تعداد هدگروپ متفاوتی دارند. معمولا دستگاههای خانگی دارای یک هد گروپ هستند اما دستگاههای پیشرفتهتر از یک تا هفت هد گروپ میتوانند داشته باشند.
هد گروپها دو دسته هستند:
دسته اول هدگروپهایی هستند که به بویلر متصل هستند. وجود این اتصال مستقیم باعث حذف دمای آب حرارت دیده در بویلر میشود.
دسته دوم هدگروپ نیمه متصل نامیده میشوند که از بویلر جدا هستند. قطعا هرکدام از انواع هدگروپها نسبت به دیگری مزیت و معایبی دارند. مثلا با این که هدگروپ متصل از اتلاف دمای آب جلوگیری میکند اما هزینه تعمیر آن به خاطر متصل بودن به بویلر بیشتر از هدگروپ نیمه متصل است.
یکی از قسمتهای مهم دستگاه اسپرسو ساز پُرتافیلتر است. پرتافیلتر قسمت متحرک دستگاه است که درون آن سبد پودر قهوه قرار میگیرد و پودر قهوه درون آن ریخته میشود ، معمولا پرتافیلترها دارای یک دسته پلاستیکی یا چوبی میباشند.
همچنین برای کنترل اسپرسوساز، معمولا بر روی آن یک صفحه کنترل قرار داده میشود. این صفحه کنترل شامل سوئیچ روشن خاموش، نشانگر فشار ، کنترل کننده حرارت و … است.
دیدگاه خود را بنویسید